Pagina wordt geladen ...

Beste firma Pon,

Even voorstellen, mijn naam is Mark

Mijn naam is Mark van der Starren, ik ben al achttien jaar eigenaar van een bedrijf dat bij veel winkels in de tweewielerbranche de winkelinrichting verzorgt. We hebben veel ervaring in de branche en kunnen aardig bepalen welke fietsen we onder de aandacht kunnen brengen op de winkelvloer. In het kader van bovenstaande, en aangezien jullie bedrijf zich flink roert in de tweewielerbranche, dacht ik dat mijn bedrijf wel interessant voor jullie zou kunnen zijn. 

Tweewielerbranche op de kop  

Vanaf het moment dat jullie de tweewielerbranche instapten en aangaven niet veel te veranderen, hebben jullie het toch voor elkaar gekregen om de hele branche lekker op te schudden. Ik geef toe, dat deden jullie heel ingetogen en beheerst, elk jaar weer een beetje meer. Het eerste jaar bleef het nog zoals het was en toen gebeurde er elk jaar wel wat nieuws. Eerst werd de marge teruggeschroefd naar 25 procent en kon de ondernemer extra marge verdienen door te voldoen aan wat jullie van ze vroegen. Daarna kwam de verplichte kern-collectie. Toen kregen ze allemaal een mooi shop-in-shop display waardoor weer een stukje winkelvloer geclaimd kon worden. Jullie kochten in al die jaren diverse merken en fabrikanten op, waardoor jullie positie in de branche maar groeide en groeide. Kalkhoff, Focus en Derby zijn daarbij wat namen die me te binnen schieten. Eigenlijk kochten jullie elke ontbrekende schakel erbij. Of dat nu een merk of grossier was, jullie zorgden voor het totaalaanbod. Eigenlijk ontbreken er nog twee schakels binnen dit alles en geloof me, Accell is er daar niet één van. Jullie hebben elk merk en segment toch al? Ik mis een goed platform op internet, dus zou het goed mogelijk zijn dat jullie Fietsenwinkel.nl aan jullie portefeuille gaan toevoegen.

 

 


Daarvoor zou u wel diep in de buidel moeten tasten, want ze hebben ze wel een mega-naam neergezet en dat mag ook wat gaan kosten. Ik denk dat het met de omzet ook wel goed zit. Over de winst heb ik mijn twijfels, maar iets goed winstgevend maken, is jullie op het lijf geschreven. Als laatste mis ik nog een bedrijf als het onze, een bedrijf dat in de toekomst al die eigen winkels van jullie kan onderhouden en de presentatie in die winkels kan verzorgen.

Pon Winkels

Ik ga er tenminste van uit dat het de toekomst gaat worden dat de Pon-winkels alles aanbieden op het gebied van fietsen. Elk merk is in huis! Misschien in de nog verdere toekomst een winkel waar zowel fietsen als auto’s aangeboden worden, in het kader van duurzaamheid dan natuurlijk alleen de ‘groene’ auto’s. Ik hoop jullie middels deze brief te hebben overtuigd om serieus na te denken over de aankoop van ons bedrijf. Ik wil jullie in ieder geval bedanken voor alle verrassende acties van de afgelopen jaren en hoop dat jullie ons blijven verrassen. De branche is in ieder geval flink opgeschud met jullie komst!

Met vriendelijke groet,

Mark van der Starren- Present

Laatste column

Beste lezers van mijn column, het zou zo kunnen zijn dat dit mijn laatste column was. Maar mocht ik in de volgende editie toch weer op deze plek mijn verhaal vertellen, dan is het dus niet gelukt en zal ik ook weer met veel plezier verdergaan met mijn mooie werk en jullie blijven voorzien van mijn column. Fingers crossed!


 

 

 

 

Mark van der Starren - Eyecatchers

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
website optimalisatie dotsolutions