Pagina wordt geladen ...

Verlichting

We zitten inmiddels al weer in maart. De meeste winkelverbouwingen zijn bezig of achter de rug. Er zaten weer een paar pareltjes tussen, al zeg ik het zelf. Zo hebben we in de eerste week van dit jaar het nieuwe interieur geplaatst bij Profile Nan in Grootebroek. Een winkel van ongeveer 600 m2 met een nieuw eigentijds en fris interieur. Twee ondernemers die weten waar ze mee bezig zijn en vooral breder kijken dan alleen een nieuw interieur. Bij de verbouwing van een winkel wordt namelijk nogal eens bezuinigd op de elementen die juist ontzettend belangrijk zijn. Denk hierbij dan aan het exterieur, maar ook aan de verlichting. Volgens mij zijn we de tijd van Tl-lichtbakken
ondertussen wel een beetje voorbij. Sinds kort zijn er dan ook de led-lichtplaten, die je in je systeemplafond kan inhangen en je een forse besparing opleveren.

present mark van der starren

‘Met led-licht krijg je de uitstraling van een slagerij, maar u verkoopt toch geen leverworst?’

Dat je er de uitstraling van een slagerij bij krijgt, nemen veel ondernemers dan maar op de koop toe. Geloof me, ook hier zijn meer mogelijkheden in dan de standaard led-platen die door allerlei pioniers aan al die winkeliers worden aangeboden. We praten niet over een stukje leverworst wat u als winkelier verkoopt, we praten veelal over producten die in een hoog prijssegment liggen. Een product dat meer verdient dan die kille koude verlichting die in vele winkels te zien is. Wat is een winkel met een mooi interieur en mooie producten, zonder een goede verlichting. Ook ik krijg vaak de vraag advies te geven over verlichting, maar daar brand ik mijn handen niet aan. Ik heb er domweg niet genoeg verstand van. Dat betekent niet dat ik het verschil niet zie in de diversiteit van verlichting. Wij werken met Present altijd met een bedrijf dat lichtadvies geeft en lichtplannen maakt. Geloof me, daar komt niet vaak Tl-verlichting in voor, bij grote uitzodering eens als basisverlichting.

Deze mensen weten wat nodig is en wat de accent-verlichting voor effect kan geven. Het is misschien iets duurder, maar het plezier is enorm en door de subsidies is het ook aantrekkelijk. Want is het uiteindelijk niet zo dat het verschil tussen de platte internetverkoop en de fysieke verkoop in uw winkel, vooral zit in emotie en beleving. Daarmee kun je je onderscheiden! Dat maakt verlichting tot een belangrijke schakel, net als signing en etaleren. Om een goede indicatie te krijgen van wat verlichting kan doen raad ik u eens aan om binnen te stappen bij Profile Nan (ook te zien op de Facebookpagina) of bij de Firma Boersen in Schagen. Ondernemers die het belang van goede verlichting op de juiste waarde hebben ingeschat. Want toegegeven, het is een forse investering, maar wel één die zichzelf zeker terugverdient!

Ik hoop dat er bij u een lampje gaat branden.

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
Website door Webba