Pagina wordt geladen ...

Etalages

Present is van origine een etalagebureau. Nog steeds is dit een dienst die we aanbieden en waar we door de jaren heen veel kennis van hebben opgedaan. Maar inmiddels kunnen wij en doen wij veel meer dan de inrichting van etalages en de signing van etalages. Wanneer een consument langs uw etalage loopt, dient de ‘stopkracht’ groot te zijn. Wat zorgt ervoor dat de consument verder kijkt dan alleen het spiegelbeeld in de winkelruit?

Aandacht van de consument

present-eyecatchers-img-etalages

De aandacht van de consument moet getrokken worden. Via de etalage moet de klant nieuwsgierig gemaakt worden. Teveel informatie is niet goed. Present zorgt ervoor dat uw etalage de consument prikkelt en overhaalt om uw winkel te bezoeken. Wilt u de nieuwste collectie showen of juist laten zien dat het uitverkoop is? Die eerste, en zo belangrijke indruk, begint bij de etalage.

Laat uw etalage aan ons over en wij creëren een concept in de juiste toon, kleur, uitstraling en sfeer. Het is voor ons dan ook belangrijk om uw doelgroep te leren kennen, wij zullen ons verdiepen in de doelgroep van uw winkel en de etalagepresentatie laten aansluiten bij de interesses van deze doelgroep. Uw etalage krijgt een sprankelende uitstraling, een goede etalage verkoopt!

Heeft u meerdere filialen op verschillende plekken? Dat is voor ons geen probleem. Dankzij ons landelijk netwerk kunnen we al uw filialen snel en effectief van dezelfde uniforme etalage voorzien. 

Een aantrekkelijke looproute

Wanneer de klant, door uw aantrekkelijke etalage, uw winkel binnen is getreden is het belangrijk om aantrekkelijk te blijven. Zorg dat u interessant blijft, de aandacht van de klant mag niet verslappen. Een mooie presentatie met oog voor detail is de sleutel voor succes.

Belangrijk in het specialisme ‘etaleren’ is er ook voor zorgen dat uw winkel een aantrekkelijk commerciële looproute heeft, met de juiste producten op de juiste plaats. Wat is voor uw winkel het beste verkoopsysteem? De winkelpresentatie moet afstemt worden op het juiste verkoopsysteem. Hierin kunnen we u ook adviseren en de uitvoering verzorgen. 

 

contact opnemen bekijk referenties

 

 

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
Website door Webba