Pagina wordt geladen ...

Etalagemateriaal

De etalage van uw winkel moet altijd goed in orde zijn. U weet maar nooit wanneer die ene klant voorbij loopt die graag een aankoop doet bij uw winkel. Een uitnodigende etalage met het juiste materiaal zorgt er voor dat klanten sneller bij u binnen stappen en uw producten kopen. Bij het bedrijf Present Eyecatchers weten ze hoe belangrijk dit voor u en uw winkel is. Vindt u het lastig om een goede invulling van uw etalage voor elkaar te krijgen? Schakel dan de hulp in van de ervaren medewerkers van Present Eyecatchers.

Het ontwerp en effect van uw etalage

De meeste klanten komen uw winkel in nadat zij overtuigd zijn door de inrichting van uw etalage. Met goed gekozen materiaal voelt de klant zich uitgenodigd om bij u in de winkel te komen en uw producten aan te schaffen. Present Eyecatchers zorgt hiervoor door paspoppen aan te kleden met bijvoorbeeld de laatste mode, maar ook voor andere winkels zijn er genoeg factoren om mee te werken. Denk aan boeken of sportartikelen in een sfeervolle omgeving aangepast op het seizoen. Boeken op het strand of ski’s in sneeuw, Present Eyecatchers creëert de etalage die klanten aanzet tot kopen. Ze gebruiken verrassende kleuren, objecten of bijvoorbeeld letters en daarbij staan natuurlijk altijd uw producten centraal. Door middel van het juiste decoratiemateriaal en het spelen met lichteffecten komt uw etalage tot leven.

Wat Present Eyecatchers voor uw inrichting en styling kan betekenen

Present Eyecatchers is ooit begonnen als etalagebureau. Ze hebben op het gebied van etaleren dan ook ruime ervaring. Tegenwoordig kunt u ook bij ze terecht wanneer u uw winkel wil voorzien van reclame of wanneer u advies wil voor uw winkelinterieur. Present Eyecatchers helpt u met het ontwikkelen van het juiste materiaal om uw winkel aan te kleden en op de meest effectieve manier te promoten. Zij ontwikkelen het materiaal voor uw winkel gebaseerd op uw wensen en voorkeuren en natuurlijk hun eigen jarenlange ervaring op dit gebied. De medewerkers van Present Eyecatchers weten wat werkt en wat het grootste effect heeft. Neem vandaag nog contact met ze op om er achter te komen wat zij voor u kunnen betekenen.

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
webdesign dotsolutions