Pagina wordt geladen ...

Interieur

Voor een nieuw winkelinterieur of een verbouwing, groot en klein, kunnen we een volledig plan op maat maken. Voorzien van een complete 3D tekening van uw nieuwe interieur, zodat u meteen een juist beeld krijgt van hoe uw winkel er uit komt te zien. Trek de aandacht van de consument met een spraakmakend winkelinterieur. Wij ontwerpen en maken uw ultieme winkelconcept met oog voor detail. 

Ontwerpen 

present-eyecatchers-img-interieurVoordat wij aan de slag gaan, is het van belang dat wij weten wat uw wensen zijn. Het team van Present kijkt er naar uit om u, uw bedrijf en uw doelgroep beter te leren kennen. Op deze manier kunnen wij ons nog beter inleven in het ontwerp. Daarnaast bespreken wij natuurlijk wat er mogelijk is in uw pand. Hoe wij de ruimte op een praktische en functionele wijze kunnen inrichten zodat u alles uit uw bedrijfspand haalt. In dit interieur verwerken we de nieuwste innovatiefste materialen en ontwerpen een interieur dat geheel voldoet aan de eisen van deze tijd.

Interieur ontwerp en signing

Bij interieur ontwerp is ook de signing een belangrijk aspect. Signing is het communiceren van een boodschap die gericht is op visuele communicatie. U kunt signing inzetten als u een actie, campagne, productpresentatie of aanbieding onder de aandacht wilt brengen. Ook kan signing gebruikt worden om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Dit kan allemaal gedaan worden doormiddel van de volgende signing producten: (raam) bestickering, vlaggen, posters, billboards, belettering, steigerbuisframes enzovoort. Kijk voor meer informatie over signing eens op onze uitgebreide signing pagina. Hier vindt u meer informatie over deze vorm van visueel communiceren. 

Realiseren 

Na het ontwerp, realiseert het team van Present natuurlijk ook. Naast de creatieveling, beschikt ons team ook over de interieur bouwers. Wij leveren altijd het totaal pakket. 
De juiste beleving op de juiste plaats. Van sfeerdoeken tot wandbekleding en bestickering. Alles passend in het totale plaatje.
Van interieur tot exterieur, Present verzorgt uw creatieve concepten op maat. 

 

contact opnemen bekijk referenties

 

 

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
Website door Webba