Pagina wordt geladen ...

Interieur ontwerp

De inrichting of verbouwing van een winkel kan een ondernemer flink wat kopzorgen opleveren. Hoe deel ik mijn productaanbod zo efficiënt mogelijk in? Hoe zorg ik ervoor dat mijn klanten zich prettig voelen in het pand? Hoe voorkom ik, dat ik een interieur aanschaf, wat eigenlijk alweer bijna uit de mode is? Worstelt u met dergelijke vragen, dan kunt u het beste contact opnemen met Present Eyecatchers. We zijn namelijk al vele jaren experts op het vlak van het ontwerp en de bouw van winkelinrichtingen.

Het ontwerpstadium

Om tot een optimaal ontwerp van een ruimte te kunnen komen, gaan we allereerst met u als ondernemer om de tafel zitten. We nemen uw persoonlijke wensen voor de inrichting van de winkel met u door en inventariseren daarnaast de verschillende mogelijkheden van de ruimte. Op basis van die gegevens maken we een plan van aanpak en gaan we aan de slag met het intekenen van het interieur, wat in het pand gerealiseerd dient te worden. Uiteraard nemen we in deze ontwerpfase geregeld contact met u op om de voortgang te tonen, zodat u mogelijk bij kunt sturen op het moment dat ons ontwerp niet helemaal aan uw verwachting voldoet.

Realisatie van het ontwerp

Zodra u helemaal tevreden bent over het door ons gemaakte ontwerp, starten we de realisatiefase op. Onze geroutineerde interieurbouwers zetten daarbij de meest moderne materialen in, zodat u ervan verzekerd kunt zijn, dat u een hoogwaardig interieur geleverd krijgt, wat helemaal aan de eisen van de huidige tijd voldoet. De inrichting van een winkel is niet compleet zonder de zogenoemde 'signing'. Hiermee wordt de visuele communicatie bedoeld, die kan variëren van het aanbrengen van belettering, posters en vlaggen tot het bestickeren van ramen, wanden en vloeren. Ook met al deze aanvullende taken is Present Eyecatchers u graag van dienst.

Interieurinrichting zonder zorgen

U ziet het, vanaf het moment van de eerste oriëntatie voor het ontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering van het nieuwe interieur van uw winkel, Present Eyecatchers kan u alle interieurzorgen uit handen nemen. We zorgen ervoor dat uw klanten zich gegarandeerd prettig voelen in de nieuwe of vernieuwde inrichting, waardoor hun koopbereidheid wordt geoptimaliseerd.

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
zoekmachine marketing dotsolutions