Pagina wordt geladen ...

Ontwerp winkel

Betrekt u met uw winkel een nieuw pand, of wilt u uw reeds bestaande zaak – al dan niet volledig – verbouwen? Dan is de kans groot dat u daarbij graag de hulp van de experts van Present Eyecatchers inroept. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerp, inrichting en het interieur van de meest uiteenlopende winkels kunnen we u gegarandeerd vakkundig van dienst zijn. En dat we er daarbij voor zorgen, dat het interieur van uw zaak de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft, spreekt natuurlijk voor zich.

Kennismaking vooraf aan het inrichten

De eerste stap die we telkens zetten, wanneer een winkel van een nieuwe inrichting moet worden voorzien, is kennismaken. En dan bedoelen we niet alleen kennismaken met u als ondernemer, maar ook kennismaken met de ruimte die van een nieuw ontwerp en interieur moet worden voorzien. Elke locatie heeft per slot van rekening z'n eigen reeks mogelijkheden en beperkingen, waar we tijdens de ontwerpfase rekening mee moeten gaan houden. In overleg met u delen we de ruimte niet alleen zo efficiënt mogelijk in, maar zorgen we er tevens voor, dat de door u verkochte producten optimaal worden gepresenteerd aan het winkelpubliek.

De realisatie van het inrichten van de winkel

Bent u tevreden over het ontwerp, dan kunnen we overgaan tot de daadwerkelijke plaatsing van het nieuwe interieur. Daarbij gebruiken de zeer ervaren interieurbouwers van ons team vanzelfsprekend de meest moderne materialen. We zijn daarnaast ook in staat om de inrichting van uw winkel te verrijken met allerhande promotionele en decoratieve ondersteuning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bestickeren van wanden, vloeren en ramen, het aanbrengen van vlaggen, posters of billboards of het ophangen van sfeer verhogende wandbekleding.

Totaalpakket als het gaat om inrichten

Kortom, Present Eyecatchers staat van a tot z voor u klaar om het nieuwe ontwerp van uw winkel om te zetten in een perfecte inrichting met een interieur wat helemaal aansluit op de huidige tijd. Onze experts zorgen ervoor, dat u zich geen moment zorgen hoeft te maken over de wijze waarop de door u verkochte producten optimaal worden gepresenteerd. Nieuwsgierig geworden naar wat Present Eyecatchers voor uw winkel van betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
beter vindbaar dotsolutions