Pagina wordt geladen ...

Ontwerp winkelinrichting

U wilt een eigen winkel beginnen, u weet welk product u wilt gaan verkopen en u heeft een pand. Maar wat nu? Hoe gaat u klanten trekken en hoe richt u de winkel in? Laat uw winkelinrichting ontwerpen (en realiseren) door Present Eyecatchers, dan weet u zeker dat uw zaak de klant aanspreekt en voldoet aan de wensen van de consument. Ook als u al een eigen winkel heeft, maar twijfelt of deze op een efficiënte manier is ingericht, bent u bij Present Eyecatchers aan het juiste adres.

Het belang van een juiste winkelinrichting

Consumenten hebben steeds meer wensen. Zij willen gemakkelijk kunnen winkelen. Alles moet duidelijk gepresenteerd en helder gecommuniceerd zijn, van de etalage tot de kassa. Een flexibele, overzichtelijke en aansprekende winkelinrichting is dan ook zeer belangrijk om aan de wensen van uw (potentiële) klant te blijven voldoen.

Een ontwerp van Present Eyecatchers

Present Eyecatchers is specialist in het bieden van totaaloplossingen voor het interieur van uw winkel. Wij maken een volledig maatwerkplan voor een verbouwing of een nieuw winkelinterieur, of het nu gaat om een grote of een kleine winkel. Dit plan voorzien we van een complete 3D-tekening van het nieuwe interieur. Zo heeft u direct een goed beeld van de inrichting van uw uw winkel. Met een ontwerp van Present Eyecatchers trekt u gegarandeerd de aandacht van de klant. 

Hoe gaan wij te werk?

We beginnen met het inventariseren van uw wensen. We maken kennis met uw doelgroep, uzelf en uw bedrijf, zodat we het ultieme interieur kunnen ontwerpen. We bekijken de mogelijkheden van uw pand en hoe de ruimte zo efficiënt en praktisch mogelijk kan worden ingericht. In het ontwerp wordt gebruik gemaakt van innovatieve en nieuwe materialen, zodat uw winkelinrichting voldoet aan de eisen van een modern winkelinterieur. Wij kunnen het door ons ontworpen interieur vanzelfsprekend ook voor u realiseren en zijn tevens leverancier van zogenaamde signing producten (posters, vlaggen, billboards, (raam) bestickering etc., zie ook onze pagina over signing).

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
hoger in Google dotsolutions