Pagina wordt geladen ...

Over Present

Present heeft al meer dan tien jaar ervaring met productpresentatie, winkelinterieur, etalages, point of sale en signing. Ons creatief styling bureau wordt gevormd door vijftien creatieve specialisten die graag voor u klaar staan. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen en voeren projecten uit in alle delen van Nederland en zelfs daarbuiten.

Specialist in creatieve projecten

Het creatieve team van Present staat voor u klaar voor de meest uiteenlopende creatieve projecten. Of het nu gaat om de inrichting van een winkeletalage of de aankleding van een bedrijfspand, het is allemaal mogelijk. We zijn inmiddels al ruim tien jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en verzorgen van de creatieve projecten die de aandacht trekken van (potentiële) klanten. Ons team kijkt met een frisse en brede blik en denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Het belangrijkste in ons werk: uw product of dienst staat centraal. Present is actief in heel Nederland, maar ook opdrachten over de grens zijn voor ons geen probleem. Het is daarom ook mogelijk om promotiemateriaal te laten leveren in een andere taal dan Nederlands, zoals Engels of Duits.

Daarom Present

Uw winkel, bedrijf of kantoor is een plek waar u graag bent, maar u wilt dat uw klanten ook met plezier vertoeven in uw winkel, bedrijf of kantoor. Uw doel is dat klanten graag bij u binnenkomen én ook regelmatig terugkomen. Wij denken met u mee en kijken naar de kansen en mogelijkheden. Present maakt voor u dat verschil!

Nieuwsgierig geworden?

Onze creatieve specialisten staan altijd voor u klaar. Benieuwd hoe wij dat aanpakken? Bekijk onze video! Bent u benieuwd wat ons creatieve team voor u kan betekenen? Twijfel niet en neem contact met ons op via info@present-ec.nl of bel naar 0528 23 60 04. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en u zult zien dat wij het verschil kunnen maken.

 

contact opnemen bekijk referenties

 

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
Website door Webba