Pagina wordt geladen ...

Point of Sale

Point of Sale materialen zijn benodigdheden die uw product of dienst ondersteunen, laten opvallen en zorgen voor meer verkopen.  Denk hierbij aan de lancering van een nieuw product of dienst, of aan consumentenacties die uw bedrijf wil promoten.

Point of Sale

present-eyecatchers-voorbeeld-img-3-etalage

Wanneer er een folder of e-mail uitgebracht wordt met daarin bijvoorbeeld een fiets die de komende week in de aanbieding is, is het van belang dat deze fiets goed opvalt in uw winkel. De fiets staat deze week centraal en natuurlijk wilt u veel van deze fietsen verkopen. Present kan uw winkel en etalage voorzien van plafondhangers, raamstickers, vloerstickers, posters, stoepborden enzovoort.

Er zijn erg veel manieren om ervoor te zorgen dat de klant niet om deze fiets heen kan. Wij kunnen zorgen voor ontelbaar veel soorten ondersteunende materialen, aansluitend bij uw wensen. Het is dan ook mogelijk dat het team van Present op uw verzoek het hele traject verzorgt. Van de levering van de materialen, tot dat ze op de juiste plaats in de winkel of showroom tot hun recht komen. Natuurlijk kunt u ook zelf benodigdheden aanleveren. Wij helpen u dan met het juist positioneren in uw winkel of showroom.

Winkelketens 

Heeft u meerdere winkels op verschillende plaatsen in Nederland? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Met het team van creatieve mensen kunnen we in korte tijd een grote groep winkels of showrooms voorzien van Point of Sale materialen. Present verzorgt de Point of Sale voor bekende fietsenwinkels zoals Giant en Gazelle. Ook witgoedzaak EP, technologisch bedrijf Bosch en het verfrissende drankje Cool Best heeft Present voorzien van Point of Sale materialen. 

Point of Sale voor onze klanten

Present heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het verzorgen van Point of Sale voor ondernemers uit iedere branche. Wij voorzien wekelijks winkelvloeren van Point of Sale producten. Wat wilt u uitstralen met uw winkelinrichting? Is uw stijl stoer, chique, landelijk of trendy? Wat uw stijl ook is, wij zorgen dat deze elementen terug te vinden zijn in de Point of Sale producten. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat uw winkel, uw producten en de inrichting één geheel vormen en gezamenlijk één sfeer uitstralen voor dé ultieme winkelbeleving bij de klant. 

 

contact opnemen bekijk referenties

 

 

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
Website door Webba