Pagina wordt geladen ...

Promotiemateriaal

Als u in uw winkel een nieuw product of een speciale aanbieding onder de aandacht van uw potentiële klanten wilt brengen, is het natuurlijk van belang dat het product of de aanbieding goed in het oog springt. Als het enigszins mogelijk is, positioneert u het product dusdanig in uw zaak, dat men er figuurlijk – en soms zelfs letterlijk – niet omheen kan. Ter ondersteuning van deze verkooptechniek is het gebruik van promotie materiaal uiteindelijk onontbeerlijk. Voor uw point of sale activiteiten kunt u in dat geval onder andere posters, plafondhangers en vloerstickers gebruiken. Present Eyecatchers voorziet uw winkel graag van reclame

De aandacht van passanten trekken

Wilt u uw te promoten product letterlijk in de etalage zetten, dan kunt u deze point of sale methode bijvoorbeeld ondersteunen middels het inzetten van speciale raambestickering en – voor zover dat in uw gemeente niet verboden is – één of meer opvallende stoepborden plaatsen. Deze twee laatstgenoemde varianten van promotie materiaal kunnen onder meer een uiterst positief effect hebben op potentiële klanten, die nog nooit eerder uw winkel hebben bezocht of er al langere tijd niet meer zijn binnengestapt.

Een uniforme promotionele aanpak

Het zo strategisch mogelijk inzetten van promotiemateriaal is een vak apart. Present Eyecatchers weet dat als geen ander. Door de jaren heen hebben we ruim ervaring opgedaan, door succesvolle point of sale strategieën te ontwikkelen voor onder andere de bekende fietsenwinkels van Giant en Gazelle, witgoedzaak EP, technologisch bedrijf Bosch en de fruitdranken van Cool Best. We zijn in staat om zowel voor individuele ondernemers alsook voor complete winkelketens de promotionele inrichting af te handelen.

Present Eyecatchers ondersteunt ook uw verkoopactiviteiten

Present Eyecatchers beperkt haar activiteiten niet tot slechts enkele branches. We kunnen dus ook uw winkel van promotiemateriaal voorzien. Iets wat we nu al wekelijks doen op tal van winkelvloeren in heel Nederland. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met de stijl die u uit wilt stralen naar het winkelpubliek. Of het nu stoer, chique, landelijk of trendy moet zijn, wij draaien onze hand er niet voor om. Wij zorgen er middels onze point of sale aanpak voor, dat uw winkel een uniforme look krijgt en een plek is waar uw klanten graag vertoeven. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over promotiemateriaal voor in uw zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
zoekmachine marketing dotsolutions