Pagina wordt geladen ...

Reclameartikelen

Opvallend goed ingericht met Present Eyecatchers. U wilt dat uw winkel of bedrijf opvalt. Niet door anderen te overschreeuwen, maar door consumenten te verrassen en te verleiden. Door anders dan anderen te zijn. Present Eyecatchers helpt u daarmee. Wij ontwerpen en verzorgen creatieve concepten en slimme oplossingen, die zorgen voor een unieke en opvallende presentatie in en van uw bedrijf. We helpen u met de doorvertaling van reclame naar uw winkel, met opvallend point of sale materiaal en sfeervolle signing en zelfs compleet nieuwe winkelconcepten.

Voor de complete en passende styling van uw winkel

Alles in uw winkel moet consumenten kunnen verleiden. Dat begint al met het etalage ontwerp, wat erop gericht moet zijn om de aandacht van de langslopende consument te trekken en te zorgen dat deze uw winkel in wordt gezogen. Present Eyecatchers zorgt ervoor dat uw etalage verleid door een uitgekiende aankleding met de juiste artikelen en verleidelijke promotie. Eenmaal in uw winkel moet de potentiële klant in de stemming worden gebracht om een aankoop te doen. Wij zorgen voor de juiste beleving met opvallende promoties, mooie productpresentaties, unieke displays, slim point of sale materiaal, en passende artikelen op strategische punten. Wij ontwerpen ook compleet nieuwe winkelconcepten en zorgen voor slimme nieuwe winkelinrichtingen.

De juiste vertaling van uw reclame naar uw winkelvloer

Promotie van de artikelen die u verkoopt gebeurt doorgaans met reclame in een folder of nieuwsbrief, maar de doorvertaling naar de winkel is cruciaal, want daar moet immers de verkoop plaats vinden. Present Eyecatchers zorgt voor de juiste doorvertaling van uw reclame met passende ondersteuning in de vorm van onder meer point of sale materialen, posters, roll-up banieren, stickers op ramen en vloeren, en stoepborden. Iedere keer als er een nieuwe promotie van uw artikelen is, kunnen wij zorgen voor up-to-date ondersteuning in de vorm van nieuwe displays en aangepaste point of sale materialen. Op deze manier blijft de klant een verrassende en complete 360 graden beleving in uw winkel houden.

Wie zijn wij?

Present Eyecatchers verzorgt al ruim tien jaar lang op creatieve wijze de styling van onder meer winkels, bedrijfspanden en beurzen. We hebben een creatief team van vijf stylingspecialisten, die vanuit ons kantoor in Hoogeveen door heel Nederland werken.

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
websites dotsolutions