Pagina wordt geladen ...

Winkel voorzien van reclame

Als uitbater van uw winkel komt het natuurlijk regelmatig voor, dat u een nieuw product in uw zaak wilt introduceren of dat u een product extra onder de aandacht van uw klanten wilt brengen, omdat het op dat moment in de aanbieding is, productpresentatie dus. Om de aandacht van uw potentiële kopers hier zoveel mogelijk op te richten, is het zaak dat u op strategische wijze gebruik maakt van doelgerichte winkel reclame. Daarbij kunt u onder andere denken aan instore point of sale materialen, zoals plafondhangers, posters en vloerstickers.

Het belang van straatpromotie

Beschikt u als winkelier ook over een etalage, dan is het eigenlijk niet meer dan logisch, dat u ook daar gebruik van om uw nieuwe of in de aanbieding zijnde product te promoten. Deze activiteit kunt u onder meer ondersteunen, door gebruik te maken van speciale raamstickers en – voor zover dat in uw winkelstraat is toegestaan – het plaatsen van één of meer in het oog springende stoepborden. Deze laatste twee genoemde manieren van winkel reclame, kunnen een erg gunstige uitwerking hebben op mogelijke klanten, die uw zaak van binnen nog moeten gaan ontdekken. Ook winkelpubliek, wat al enige tijd uw zaak niet meer heeft bezocht, kunt u met deze point of sale tactiek hernieuwd interesseren om weer eens bij uw winkel binnen te stappen.

Experts in strategische productpromotie

Present Eyecatchers heeft door de jaren heen een flinke staat van dienst opgebouwd op het vlak van het doeltreffend inzetten van winkel reclame. We hebben met succes point of sale acties begeleid voor onder anderen witgoedzaak EP, de bekende fietsenwinkels van Giant en Gazelle en de landelijk bekende fruitdranken van Cool Best. Met deze opsomming wekken we bij u wellicht de indruk, dat we alleen werkzaamheden voor winkelketens uitvoeren. Niets is minder waar. We helpen ook graag individuele winkeliers met het optimaal promotioneel presenteren van producten.

Branche onafhankelijke inzetbaarheid

Voor wat betreft het doeltreffend inzetten van winkel reclame richten we ons daarnaast ook niet op slechts één of enkele branches. We zetten onze point of sale expertise graag in alle verschillende branches die in Nederland actief zijn in. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met de stijl die u op uw koperspubliek over wilt brengen. Of dat nu chique, stoer, trendy of landelijk is, Present Eyecatchers zorgt ervoor dat de promotiemethode hier naadloos op aansluit en dusdanig uniform is, dat het in hoge mate bijdraagt aan het winkelcomfort van uw klanten.

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
internet marketing dotsolutions