Pagina wordt geladen ...

Productpresentatie

Onze specialiteit is het commercieel en opvallend presenteren van uw product of dienst. Wij zorgen dat uw product/dienst op een opvallende manier onder de aandacht wordt gebracht bij uw klant. Dit kan door middel van ondersteunende materialen (Point Of Sale)  of door displays. Daarnaast is het belangrijk om de juiste sfeer en beleving rond uw product/dienst te creëren. 

Ondersteunende materialen

present-eyecatchers-img-presentatieHierbij moet u denken aan de zogenaamde Point of Sale materialen, actiematige materialen die uw product of dienst ondersteunen. Denk hierbij aan plafondhangers, raamstickers, vloerstickers, posters of stoepborden. Dit is echter een kleine greep uit voorbeelden van Point of Sale materialen.

Wij kunnen zorgen voor ontelbaar veel soorten ondersteunende materialen, aansluitend bij uw wensen. Het is dan ook mogelijk dat het team van Present op uw verzoek het hele traject verzorgt. Van de levering van de materialen, tot dat ze op de juiste plaats in de winkel of showroom tot hun recht komen. Natuurlijk kunt u ook zelf benodigdheden aanleveren. Wij helpen u dan met het juist positioneren in uw winkel of showroom.

Met het team van creatieve mensen kunnen we in korte tijd een grote groep winkels of showrooms voorzien van nieuwe signing. Denk hierbij aan de lancering van een nieuw product of dienst, of aan consumentenacties die uw bedrijf wil promoten. 

Displays

Opvallen in een schap met gelijksoortige producten is niet eenvoudig. Wanneer u één specifiek artikel wilt laten opvallen, omdat deze misschien in de aanbieding is, kunt u gebruik maken van een display. Met behulp van een display wordt er extra aandacht besteed aan een artikel, het zorgt voor een speciale uitstraling. Displays kunnen ingezet worden in combinatie met ander Point of Sale materiaal en soms ook met productdemonstraties. 

Sfeer en beleving

Ook is het mogelijk dat uw dienst om een bepaalde sfeer of beleving vraagt. Denk hierbij aan vakantiegevoel bij een reisbureau of wintersportgevoel bij winterbanden. Ons team zorgt ervoor dat de consument bij u het juiste gevoel krijgt bij de aankoop die hij wil gaan doen. We brengen de consument alvast in de juiste stemming. 

contact opnemen bekijk referenties

 

 

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
Website door Webba