Pagina wordt geladen ...

Fietsenwinkel inrichting

Het inrichten van een fietsenwinkel lijkt eenvoudig, maar dit is nog niet zo gemakkelijk als u denkt. Wilt u zo veel mogelijk fietsen verkopen in uw fietsenwinkel, dan moet u namelijk goed nadenken over de productpresentatie van uw aanbod. Dit betekent niet alleen dat bepaalde productgroepen bij elkaar moeten staan, maar ook dat er een specifieke looproute in uw winkel gecreëerd wordt. Dit kunt u natuurlijk zelf proberen, maar u kunt ook gebruik maken van de diensten van Present Eyecatchers om dit voor u te doen.

Het belang van een goede fietsenwinkel inrichting

De manier waarop u uw fietsenzaak inricht, is van grote invloed op uw verkoopcijfers. Zorgt u voor een optimale productpresentatie in uw winkel, dan kunt u veel meer fietsen verkopen dan wanneer u niet echt nadenkt over de productpresentatie bij het ontwerp van uw winkel inrichten. Dit heeft niet alleen te maken met de uitstraling van uw winkel, maar ook met de optimale looproute van uw fietsenzaak. Is de looproute goed, dan verkoopt u zomaar meer fietsen en fietsaccessoires dan wanneer u een willekeurig pad aanlegt. De beste looproute stimuleert namelijk niet alleen de verkoop van complete fietsen, maar ook van accessoires als fietstassen, elastieken voor de bagagedrager en bellen.

Hulp nodig met uw inrichting? Present Eyecatchers helpt u graag

Omdat er zo veel zaken zijn waar u rekening mee moet houden bij het inrichten van uw fietsenzaak, is het nog niet zo eenvoudig om de optimale inrichting te creëren. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van uw winkel? Dan helpt Present Eyecatchers u graag. Present Eyecatchers is niet alleen gespecialiseerd in het vormgeven van uw etalage, maar ook in het indelen van uw winkel. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de presentatie van producten, maar ook naar de optimale looproute en de toegankelijkheid van de winkel voor moeders met kinderwagens, invaliden, mindervaliden en ga zo maar door. 

Heeft u vragen over onze dienstverlening op het gebied van productpresentatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want onze medewerkers helpen u graag.

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
ontwerp dotsolutions