Pagina wordt geladen ...

Sign

Signing is het communiceren van een boodschap om bijvoorbeeld een campagne of juist de naam van uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Het zijn producten of diensten die gericht zijn op visuele communicatie. 

Reclame-uiting

Terwijl u naar uw werk rijdt, in de supermarkt bent of aan het sporten bent, u wordt dagelijks overspoelt door reclame-uitingen. U staat er waarschijnlijk niet telkens meer bij stil, gelukkig maar, want overal om u heen, binnen of buiten, komt u ze tegen en wordt u bewust of onbewust beïnvloed door deze visuele vorm van communicatie. Het Engelse woord ‘sign’ staat dus eigenlijk voor ‘reclame-uiting’ en dit kan op heel veel manieren. Terwijl u naar uw werk rijdt ziet u een grote reclamezuil langs de kant van de weg met daarop een aanbieding van een fastfoodketen. Tijdens het boodschappen doen ziet u een display waar een nieuw product van Honig wordt uitgelicht. En zelfs in de sportschool hangen posters van een populair nieuw sportdrankje. 

Sign producten

Een kleine greep uit de sign-producten die Present kan leveren zijn bedrukte doeken, wandbekleding, buitenreclame, (raam)bestickering, vlaggen, posters, textielframes, roll-up banners, beurswanden, stoepborden, strechframes, steigerbuisframes, billboards en belettering. Deze producten kunnen geleverd worden in  het formaat, de kleur, soort of materiaal die u graag wilt. Bij Present kan (bijna) alles!

Signing voor onze klanten

Bent u van plan om binnenkort op een beurs te gaan staan? Dan moet uw beursstand aangekleed worden. Present heeft al veel beursstand wanden verzorgd van wandbekleding. Wilt u het doek voorzien van een foto, het logo van uw bedrijf of juist tekst? Wij kunnen het doek bedrukken met uw wensen. Of bent u uitgekeken op die saaie, witte muur in uw kantoor en wilt u uw bedrijfspand opfleuren met bijvoorbeeld een foto van al uw werknemers? Ook dit kan Present verzorgen. En niet alleen aan de binnenkant, ook aan de buitenkant van het pand kan Present ervoor zorgen dat u gezien wordt bijvoorbeeld doormiddel van belettering of billboards. Zo wordt u gezien vanaf de (snel) weg en weten mensen u sneller te vinden.  

 

contact opnemen bekijk referenties

 

 

Volg ons ook op facebook, twitter, instagram en youtube

facebook twitter youtube instagram

Present Eyecatchers | sitemap | contact | privacy
Website door Webba